Vacature: Penningmeester Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere zoekt een nieuwe penningmeester! Bekijk de vacature via onderstaande link.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, zwemmen of een andere sportieve of creatieve activiteit. Het bestuur van het Jeugdfonds zoekt een penningmeester ter vervanging van onze huidige penningmeester die op 31-12-2024 aftreedt. De nieuwe penningmeester wordt dus tot aan eind van het jaar ingewerkt en ondersteund door onze huidige penningmeester.

Neem contact op met Yvonne Wolff of Lindy Heijmering via coordinator.almere@jeugdfondssportencultuur.nl voor meer informatie. Sollicitaties kunnen naar hetzelfde mailadres worden gestuurd en ontvangen we graag voor 1 juni 2024.

Geschreven door