Mooie indelingen voor Almeerse voetbalamateurs

De KNVB heeft de nieuwe indelingen voor het Amateurvoetbal vrijgegeven. Voor de Almeerse clubs zijn er veel nieuwe tegenstanders maar ook komt men diverse tegenstanders tegen waar men ook vorig seizoen tegen speelde

Voor ASC Waterwijk en SC Buitenboys die in de tweede klasse A uitkomen zijn er wel wat nieuwe tegenstanders zoals SCPB’22, Unicum, Foresters en De Dijk. Verder speelt men tegen teams die men ook vorig seizoen tegenkwam. ASC Waterwijk krijgt dan ook weer de kans om hoge ogen te gooien en SC Buitenboys zal ongetwijfeld ook voor de prijzen willen spelen.

FC Almere is weer ingedeeld in de derde klasse B. Hier zijn ook diverse nieuwe tegenstanders zoals, EMM, KDO, Kagia, RKDES, SCW, SDZ, VVC, en Wartburgia. Een poule die zeker aardige duels op zal leveren en er zullen diverse clubs zijn die in dit seizoen hoog willen eindigen. Een mooie uitdaging dus ook voor de club uit Almere-Haven.

Forza Almere, dat vorig seizoen kampioen werd, is ingedeeld in de 4e klasse C. Hier zijn de clubs allemaal nieuw voor de Almeerders en met diverse versterkingen binnen de selectie wil men graag weer voor de prijzen gaan. 

Sporting Almere werd ingedeeld in de vijfde klasse D. Deze afdeling kent voor de Almeerders diverse nieuwe tegenstanders zoals o.a. AH’78, Eemboys, Kockengen, en Overvecht. Ook voor Sporting weer een mooie uitdaging om een mooie prestatie te leveren.

Geschreven door