Forza Almere flink onderuit in oefenduel tegen TOS/Actief

Het is Forza Almere niet gelukt om het oefenduel tegen TOS/ Actief winnend af te sluiten. Sterker nog, de ploeg uit Amsterdam maakte er een doelpuntenfestijn van. Tot de rust gingen beide partijen aardig gelijk op en wisten allebei eenmaal tot scoren te komen. Voor Forza was dat Chad de Jong en Brookman deed dat voor TOS/Actief.

Overdonderd

In het tweede bedrijf had TOS/Actief trainer Hans Bergsma kennelijk zijn manschappen goed toegesproken en liep het de tweede helft veel beter en was het al na drie minuten 1-3 voor de gasten. Bij Forza liep het deze middag zeer stroef en was men zeer slordig in de passing. De gasten voelden dit goed aan en profiteerden hier optimaal van, na de 1-4 was het Forza dat eindelijk iets terug deed door Silvan Speelman:2-4. Dit was echter van korte duur en kon TOS/Actief simpel verder uitlopen naar 2-7. Dat Forza uiteindelijk nog een derde goal maakte was voor de statistieken. 

Trainer Tigran Balasanjan begreep er niets van hoe zijn team deze middag zo slecht voor de dag kwam en zal ongetwijfeld nog hier op terugkomen zodat men komende zaterdag in de eerste bekerwedstrijd tegen Zeeburgia een ander Forza zal zien.

Geschreven door