Waterwijk pakt ook de winst in derde oefenwedstrijd

In Zeewolde heeft ASC Waterwijk tegen de club van die naam ook de derde oefenwedstrijd ter voorbereiding op de competitie  gewonnen. De ploeg van trainer Ryan Smart trok met 1-2 uiteindelijk aan het langste eind.

Matig voetbal

De eerste helft speelde Waterwijk een matige partij waarbij er nogal wat mis ging, de organisatie was niet op orde en leed men bij vlagen veel balverlies. De thuisclub wilde hiervan wel profiteren maar speelde ook niet een beste wedstrijd en bleven doelpunten dan ook nog even uit. Uiteindelijk nam Waterwijk dan wel de leiding door Fantieau Wirjoredjo : 0-1. Lang duurde de voorsprong niet want nog voor de rust trok Zeewolde de stand weer gelijk en ging men met deze stand dan ook rusten.

Uitstekende ingreep

In het tweede bedrijf was een veel sterker Waterwijk te zien dat de zaakjes beter voor elkaar had en ook veelvuldig op de helft van Zeewolde te vinden was. Trainer Ryan Smart had diverse aanpassingen gedaan in de rust en dat leverde een beter spelend Waterwijk op. Zeewolde moest zich dan ook beperken met verdedigen en kwam maar zelden voor het Waterwijk doel. Uiteindelijk kregen de Almeerders loon naar werken en scoorde Reno van Pelt de 1-2 uit een mooie aanval.

Komende zaterdag de eerste bekerwedstrijd voor Waterwijk en gaat men op bezoek bij FC De Bilt, om 14:00 uur is daar de aftrap.