Voorbeschouwing Almeerse voetbalteams

ASC Waterwijk en SC Buitenboys volgen elkaar op de voet

In de zaterdag tweede klasse A spelen  zowel Waterwijk als Buitenboys een belangrijke wedstrijd. Waterwijk krijgt op eigen veld te maken met SCPB’22 en Buitenboys gaat op bezoek bij het lastige Jong Holland. Beide Almeerse clubs hebben tot nog toe zes punten verzameld en staan maar drie punten achter koploper Stormvogels. Bij zowel Waterwijk als Buitenboys ziet men de wedstrijd van zaterdag met vertrouwen tegemoet. Als beide teams compleet kunnen uitkomen zijn er zeker kansen op winst.

FC Almere wil op eigen veld tegen Amstelveen Heemraad drie punten veroveren

In de derde klasse B een interessant duel tussen FC Almere en Amstelveen. Won Almere vorig seizoen ruim op eigen veld van deze tegenstander maar in de uitwedstrijd verloor men ruim dus het zal blijken hoe de twee clubs elkaar zullen bestrijden. FC Almere verzamelde vier punten uit drie duels en Amstelveen behaalde tot nog toe acht punten uit vier duels. Bij winst zou Almere weer wat aansluiting kunnen krijgen met deze tegenstander. Om 14:30 uur start men op sportpark de Marken.

Forza Almere nog niet op stoom in vierde klasse maar wil graag meedoen voor de prijzen

Het gaat Forza in deze klasse nog niet echt voor de wind want van de drie wedstrijden werd slechts een overwinning geboekt. Men wil graag meedoen voor een prijs maar zal dan toch wat stabieler moeten worden. Door wat blessures kan men nog niet compleet uitkomen maar hopelijk pakt men zaterdag de draad weer op en kan men bij NITA de volle winst weghalen.

Sporting Almere kijkt naar boven en wil voor het meest haalbare gaan

Vijfde klasser Sporting Almere krijgt zaterdag bezoek van het onderaan staande BZC’13 en wil de goede reeks voortzetten tegen deze ploeg. De ploeg van trainer Tareq El Magied ziet dit seizoen kansen om uit deze klasse te komen en is dan ook positief gestemd over het duel van komende zaterdag. Bij winst blijft men richting  koploper AH’78 kijken, bij Sporting gelooft men in een overwinning.

Later meer over deze duels bij Omroep Almere Sport.

Geschreven door