Evenementen Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Clup Lam – Maankoningin | Theater voorstelling

27 januari @ 20:00

€19,00

Maankoningin werpt een blik op Maria Theresia van Oostenrijk, een vrouw vergeten door de geschiedenis. Het verhaal onthult haar tumultueuze huwelijk met Zonnekoning Lodewijk XIV, doorspekt met geestige persiflages op hedendaagse levensstijlen. Een mix van tragedie en hilariteit in de kenmerkende stijl van Club Lam.

Zieke koningin wordt aan haar lot overgelaten
Maria Theresia, gespeeld door Ella Kamerbeek, ligt lijdend aan een tumor in een rond gouden bed. Haar man Lodewijk XIV, bijgenaamd Lo, verschijnt in balletpak op het scherm boven haar bed, onverschillig voor haar lijden. Op het podium tonen grote schermen de posts en favoriete influencers van Maria Theresia, waar sociale media de oplossing lijken te bieden voor alle problemen.
“Is mijn man een narcist?” vraagt Maria Theresia zich op een bepaald moment af. Als hij blijkt te voldoen aan de vijf kenmerken laat ze zich gillend achterover in haar bed vallen.
Club Lam: Feminisme en Humor

Club Lam, een relatief jong gezelschap opgericht in 2018, zet zich in voor het vrouwelijk perspectief in theater. Hun unieke voorstellingen combineren comedy, feminisme, opera, ballet, film en social media in één explosieve theatertaal. Hoewel de voorstelling de gezondheidszorg uit de 18e eeuw aan de kaak stelt, is het onderwerp, door Club Lam voorzien van humor en snelheid, griezelig actueel.

Tikket bestellen Klik hier

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
20:00
Kosten:
€19,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.cultureelcentrumcorrosia.nl/

Locatie

Corrosia Theater, Expo & Film
Markt 43
Almere, 1354 AP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
036.5215929
Bekijk de site van Locatie