Alle sportaccomodaties zijn gesloten

Tot nader order zijn alle sporthallen, sport- en gymzalen en vergaderruimtes gesloten voor gebruik.

De huidige situatie met het coronavirus vraagt ook in Almere om maatregelen om de verspreiding van het virus af te remmen. Dit is in het belang van de volksgezondheid. Een van deze maatregelen is het niet laten doorgaan van bijeenkomsten en activiteiten die wij vanuit de gemeente organiseren. Wij volgen hierin de landelijke richtlijnen, waarbij onder andere bijeenkomsten van 100+ mensen worden afgelast en mensen wordt gevraagd afstand van elkaar te houden. In Flevoland geldt ook een noodverordening waarin deze maatregelen staan.

Kijk voor meer informatie op de pagina over de coronamaatregelen in Almere. Of kijk op de websites van Sportservice Flevoland en NOC*NSF voor specifieke informatie over corona en sport.

Geschreven door