Binnen 15 minuten hadden onze hulpverleners twee behoorlijke incidenten te behandelen.

Omstreeks 17.35 kwam er een brand melding binnen bij de 112 alarmcentrale binnen. Een schuur zou hebben vlamgevat. Bij aankomst van de brandweer in Stedenwijk bleek de schade veel groter te zijn. De woning had inmiddels ook in brand te staan.

De brandweer zette meerdere voertuigen in. Het huis heeft veel rook- en waterschade. Er is niemand gewond geraakt.

kwam een melding binnen dat er een ernstig ongeval had plaats gevonden tussen twee scooters. Een scooterrijder was zwaargewond geraakt door een botsing. De melding was dusdanig dat gelijk ook een traumateam met helikopter werd deze is geland in de nabijheid van het ongeval in de Tuinkruidenpad in Muziekwijk.

Een van de slachtoffers is met de ambulance onder begeleiding van de trauma arts naar het ziekenhuis vervoert. De tweede scooterrijder raakte lichtgewond.

Geschreven door