Politie heeft uw hulp nodig. Getuigen gezocht

Op vrijdag 9 december 2022 rond 19:40 uur kwamen een scooterrijder en een fietser met elkaar frontaal in botsing. Dit gebeurde op het Pirellipad, ter hoogte van de Pirellibrug.

De genoemde scooterrijder haalde op dat moment een andere scooterrijder in, die ook al iemand aan het inhalen was. Hierdoor kon een tegemoetkomende fietser niet meer uitwijken en knalde frontaal op de eerst genoemde scooterrijder.

Door deze aanrijding heeft het 78 jarige slachtoffer een tweetal breuken in de bovenkaak, zijn er meerdere tanden los en heeft hij last van zijn borstkas.

De scooterrijder die deze aanrijding veroorzaakte en met de fietser in aanraking kwam is doorgereden. Hij bestuurde een beige retroscooter zonder windscherm en zou een man tussen de 20 en 30 jaar oud zijn.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. In het bijzonder op zoek naar twee getuigen, die op een zwarte Zip scooter reden. Dit waren twee jongens rond de 18 jaar oud, waarvan er één een bril droeg.

Bel met de politie via 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-7000 onder vermelding van registratienummer PL0900-2022367208.

Geschreven door