Burgemeester Franc Weerwind en wethouder Roelie Bosch zijn op bezoek geweest bij zorghotel Perspectief

over de opening van dit Zorghotel is afgelopen vrijdag een persbericht verstuurd. De burgemeester was erg onder de indruk van het gebouw en is blij dat ook in Almere nu coronapatiënten kunnen worden opgevangen en zij niet naar Emmeloord of Lelystad af hoeven te reizen. Ook mogen de patiënten in het zorghotel bezoekers ontvangen wat natuurlijk heel fijn is voor zowel de patiënt als voor de familie.
In de bijlagen treffen jullie enkele foto’s aan. Over het bezoek in Perspectief heeft de burgemeester op zijn Instagram account ook een bericht geplaatst over Perspectief. Hij noemt het hier “indrukwekkend en hartverwarmend wat Zorggroep Almere in zo’n korte tijd voor elkaar heeft gekregen”. Hij sluit af met de zin “Ik maak een diepe buiging voor jullie allemaal”. Dat doet ons natuurlijk goed. Samen staan we sterk!

Geschreven door