De horeca heeft het zwaar

Vandaag brengen wij het Indisch Veerhuys uit Almere Haven onder uw aandacht. Een restaurant dat gevestigd is sinds een paar jaar aan de havenkom. Een rustieke uitstraling, niet een hele grote ruimtes, maar twee bescheiden sfeervol ingericht. U proeft de warme uitstraling ook in de heerlijke gerechten.

Gezien de crisis heeft ook deze ondernemer zich nu moeten richten op het ” Take A Way ” principe. U besteld op tijd en spreekt een tijd af om uw bestelling af te halen. Lukt u het niet om langs te komen, ook dan kunt u genieten van de heerlijke gerechten. Ze brengen het met liefde bij u thuis langs.

Belt u eens met 0653240721 en bespreekt u de mogelijkheden. Voor Pasen hebben ze een special samengesteld. Klikt u op de download om de flyer te openen.

Wij wensen u alvast eet smakelijk.

Wilt u als horeca ondernemer ook deze gratis aandacht, stuur u uw informatie naar info@omroepalmere.nl

Bezoek de website van het Indisch Veerhuys

Geschreven door