Flevolandse campings gaan beperkt open.

Vanmiddag heeft de wethouder recreatie van de gemeente Zeewolde dhr. De Jonge, de parken bericht dat de campings beperkt open kunnen. Dit is mogelijk bij kampeerders die gebruik maken van hun eigen chemisch toilet voorziening.

De stortplaatsen voor het chemisch toilet mogen weer gebruikt worden. Dit betekent dat kampeergasten vanaf vrijdag weer welkom zijn en ook mogen overnachten op de parken. Zelfs toeristische kampeerders zijn welkom. Natuurlijk houden we de 1,5 meter onderlinge afstand, gaan we niet bij elkaar op de koffie en is visite niet toegestaan.

Daarnaast blijven de toilet- en douchegebouwen tot nader order gesloten. Dhr. Wout Sleurink van RCN Zeewolde gaat ervan uit dat men zich allemaal houden aan de regels zodat binnen niet al te lange tijd het park weer zonder belemmering open mag. Zodat we weer volop genieten van ons park, de omgeving en elkaar.

Blijf gezond hou de richtlijnen in acht.

Geschreven door