Maaltijden van stichting Hart voor Zorgend Flevoland

Deze week heeft stichting Hart voor Zorgend Flevoland 220 kant-en-klaar maaltijden overhandigd aan het zorgpersoneel van het Flevoziekenhuis in Almere. De maaltijden kunnen zorgmedewerkers na hun dienst, voor zichzelf én hun gezinsleden, mee naar huis nemen. Zo kunnen zij na een zware werkdag genieten van een lekkere Flevomaaltijd en de rust die zij verdienen. 

sss

Flevoziekenhuis blij met het initiatief

Het Flevoziekenhuis is ontzettend blij met de maaltijden voor haar zorgpersoneel. ‘Wij omarmen dit initiatief van de stichting Hart voor Zorgend Flevoland! Onze medewerkers werken dagelijks enorm hard in lastige omstandigheden om onze patiënten de beste zorg te geven. Voor hen is het op dit moment extra zwaar om werk en privé te combineren. Een gezonde, verse maaltijd voor onze medewerkers en hun gezinsleden is een zeer welkome ondersteuning. Ook mooi is, dat het mes aan twee kanten snijdt. De Flevolandse ondernemers, die het momenteel eveneens zwaar te verduren hebben, worden hiermee ook gesteund.’ zegt Anita Arts, voorzitter raad van bestuur van het Flevoziekenhuis in Almere. 

Naast een aantal gulle donaties van Flevolandse ondernemers hoopt de stichting ook steun te krijgen van de inwoners van Flevoland. Op de website kun je voor 7,50 euro een zorgmedewerker trakteren op een lekkere maaltijd. Je bepaalt zelf hoeveel je doneert, 

Doneren kan op: www.hartvoorzorgendflevoland.nl

Stichting Hart voor Zorgend Flevoland

Hart voor Zorgend Flevoland is een initiatief van Win4All, Economic Board Flevoland. Samen met verschillende grote én kleine Flevolandse zelfstandige ondernemers maakt de stichting verse kant-en-klaar maaltijden voor het personeel van ziekenhuizen en zorginstellingen in Flevoland. Met het initiatief wli de stichting de zorg en economie in Flevoland steunen. 

Geschreven door