Dagbesteding Tante Truus komt langzaam weer op gang

De dagbesteding bij de sociale ondernemingen van Triade in Almere komt langzaam weer op gang. Het gaat om Tante Truus, Eksternest en Roest. Triade biedt ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis. Door de coronamaatregelen lag de dagbesteding helemaal stil.

Nu probeert Triade enkele cliënten waarbij de nood het hoogst is weer aan de slag te krijgen. De zorginstelling is daarvoor een bezorgservice voor taarten begonnen. De taarten worden gebakken door cliënten van de dagbesteding. De bezorgservice is kleinschalig, omdat het voor lang niet alle cliënten mogelijk is om in de huidige situatie naar de locaties van Triade te komen.

Met de cliënten waarvoor nu geen dagbesteding is, onderhoudt Triad

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door