Duo Puysseleire en Beuse gaat Dames I Almeerse HC coachen

De Almeerse Hockeyclub heeft Daniël de Puysseleire en Bas Beuse aangesteld als nieuwe trainers/coaches van het eerste damesteam. Zij gaan deze rol als duo vertolken. Dit schrijft de club op haar website.

Het koppel is aangesteld na het vertrek van Harm Schoemaker, wiens contract niet werd verlengd door de bezuinigingen vanwege de financiële gevolgen van de coronacrisis.

Daniël de Puysseleire was het afgelopen seizoen als assistent van Schoemaker al betrokken bij Dames 1. Ook Bas Beuse was van 2015 tot en met 2018 als assistent verbonden aan de eerste damesploeg, alsmede een periode aan het einde van het seizoen 2018/2019. Hij stapt over vanuit zijn huidige functie als Technisch Coördinator Tophockey bij de Almeerse.

Volgens het bestuur van de Almeerse HC zijn Beuse en de Puysseleire echte “kinderen van de club”. Ze hebben beiden de volledige jeugdopleiding doorlopen en hun actieve hockeycarrière én hun loopbaan als trainer/coach bij de Almeerse doorgebracht.

Geschreven door