Receveur en Etemadi langer bij Almere City

Almere City FC heeft de aflopende contracten met middenvelder Tim Receveur en doelman Agil Etemadi verlengd. Zowel Receveur als Etemadi tekenen een nieuwe verbintenis voor twee seizoenen bij de club, die het afgelopen seizoen als vierde eindigde in de Keuken Kampioen Divisie.

Nadat Receveur in het seizoen 2019-2020 vanwege een zware knieblessure niet in actie kwam voor de Almeerders, speelde hij het afgelopen seizoen maar liefst 32 wedstrijden in de hoofdmacht van de club, waarin hij twee keer scoorde. Receveur is al jaren verbonden aan Almere City FC. Eind 2013 tekende hij na faillissement van AGOVV zijn eerste contract bij de club. Na uitstapjes bij VVV Venlo (2016) en De Graafschap (2017) keerde Receveur in de zomer van 2018 terug bij ‘zijn oude liefde’.

Keeper Agil Etemadi is ook komend seizoen de reservedoelman achter eerste doelman Michael Woud. Het afgelopen seizoen hoefde Etemadi geen minuut in actie te komen onder de lat bij de Almeerders. Ook Etemadi is aan zijn tweede episode bezig in Almere. Hij was van 2013 tot 2016 de eerste doelman in Almere, waarna hij in 2016 naar zijn geboorteland Iran vertrok om voor Sanat Naft uit te komen. Daarna stond hij in het seizoen 2017-2018 onder contract bij De Graafschap. Halverwege het seizoen 2018-2019 keerde hij tijdens de wintertransferperiode terug in Almere.

Geschreven door