‘Nog steeds veel belangstelling voor nieuwbouw in Nobelhorst’

Er is nog steeds veel belangstelling voor nieuwbouwwoningen in Almere en dan vooral in Nobelhorst. Dat zegt gastvrouw Jolly Le Belle van de informatieschuur in Nobelhorst. Aan het begin van de coronacrisis ging nieuwbouwproject Het Klooster in Nobelhorst van start. Zo’n 70 procent van die woningen is verkocht, aldus de gastvrouw.

Deze week is de Online Binnenkijkroute van start gegaan. Normaal kunnen geïnteresseerde woningkopers tijdens de Binnenkijkroute op bezoek gaan bij bewoners van de nieuwbouwwijk en de woningen van binnen bekijken. Omdat dat nu niet mogelijk is, zijn er video’s gemaakt en die worden deze week online gezet. Ook kan er dit weekend live gechat worden met een makelaar.

Le Belle hoopt binnenkort de informatieschuur in Nobelhorst ook weer 

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door