Seizoenskaart bij City FC voor 45 euro en één cent

Voetbalclub Almere City FC heeft dinsdag, ondanks het coronavirus, een opmerkelijke seizoenkaartcampagne gelanceerd. De club biedt in het seizoen 2020-2021 alle seizoenkaarten aan voor de prijs van €45,01 per stuk. Dit opmerkelijke bedrag is een verwijzing naar de nieuwe capaciteit van 4.501 personen van het verbouwde Yanmar stadion.

Bewust laag

De club zegt de prijs van de seizoenskaarten bewust laag te hebben gehouden, omdat niet bekend is hoeveel thuiswedstrijden er komend seizoen voor publiek mogelijk zijn. Vanaf 1 september mogen er wel weer wedstrijden gespeeld worden in het betaald voetbal, maar voorlopig zonder publiek. Hoe lang dit gaat duren is nog onbekend.

Eerst krijgen de 1.280 huidige seizoenkaarthouders van de club tot en met 1 juni het recht om hun eigen stoel veilig te stellen of een andere stoel uit te kiezen. Daarna wordt het Yanmar Stadion opengesteld voor alle andere supporters die komend seizoen graag bij de thuiswedstrijden van Almere City FC aanwezig zijn.

Campagne

De Keuken Kampioen Club kan de campagne uitrollen, omdat bijna 100% van alle businessclubleden in crisistijd heeft verlengd. Ook het personeel van de club heeft een duit in het zakje gedaan, door salaris in te leveren in deze bijzondere tijd.

Bron O F.

Geschreven door