Start tweede fase werkzaamheden aansluiting A6

De werkzaamheden voor het bouwen van het viaduct en de duiker op de A6 verlopen voorspoedig. Vanaf dinsdagavond 19 mei worden de werkzaamheden op het deel Almere naar Lelystad opgepakt. Daardoor wijzigt de verkeerssituatie.

Verandering verkeerssituatie

Om de werkzaamheden bij de A6 af te kunnen ronden, gaat in de avond en nacht van dinsdag 19 mei op woensdag 20 mei de verkeerssituatie veranderen. Het verkeer vanuit Almere richting Lelystad gaat naar de andere weghelft over een lengte van twee kilometer. De maximum snelheid blijft 70 km/uur. Verkeer over de A6 moet rekening houden met een extra reistijd van zo’n 10 tot 30 minuten. Vanwege de maatregelen rondom het COVID-19 Coronavirus kan de extra reistijd ook minder zijn dan 10 minuten. Er blijven altijd twee rijstroken beschikbaar van Lelystad naar Almere en andersom. Deze verkeerssituatie duurt tot half juni.

Voorbereiding

Van dinsdag 19 mei op woensdag 20 mei wordt in de avond en nacht de verkeerssituatie gewijzigd. Daarvoor is er een tijdelijke afzetting van één rijstrook in beide richtingen en zal er mogelijk ook een korte verkeersstop zijn.

Geschreven door