Steun Almeerse ondernemers met Flexyapp

Eind april is een pilot met de Flexyapp gestart. Hiermee kunnen inwoners van Almere zeven dagen per week online producten bestellen bij verschillende winkels in Almere Centrum. Deze bestellingen worden vervolgens dezelfde dag (behalve zondag) nog thuisbezorgd. Het Almeerse bedrijf Fast App heeft, in samenwerking met de OVSA en de gemeente, de app sneller gelanceerd om ondernemers te helpen tijdens de coronacrisis.

Wanneer de klant voor 16.00 uur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Ruim 20 ondernemers hebben zich aangesloten en het is de bedoeling dat dit aantal de komende tijd gaat groeien. Voorlopig is het gebruik van de app vrijblijvend voor ondernemers die zich aansluiten en hoeven klanten geen bezorgkosten te betalen. De app is te downloaden op get.flexyapp.com. Ondernemers die geïnteresseerd zijn kunnen zich melden bij loes@almerecentrum.nl.

Na de crisis wordt de app doorontwikkeld. Het is de bedoeling dat bestellingen uiteindelijk binnen een uur kunnen worden thuisbezorgd. Zo ervaren klanten het gemak van online winkelen, terwijl hun producten, net als bij fysiek winkelen, heel snel in huis zijn. Omdat het een pilot is wordt aan gebruikers gevraagd, vooral hun ervaringen met de ontwikkelaars te delen en op die manier bij te dragen aan het succes.

Meer informatie vindt u op almerecentrum.nl/flexy

Geschreven door