Voetbalclubs beginnen weer enthousiast aan de training en zetten vizier op komend seizoen.

Vele clubs zijn weer van start gegaan met de trainingen. Zo ook in Almere waar voorzichtig begonnen is met de training. Bij FC Almere is dat niet anders en trainer Charles Loots heeft het trainingsschema voor komende weken al klaar.

Even wennen

De coach heeft afgelopen donderdag de eerste training alweer achter de rug en was het wel even wennen aan de omstandigheden. Komende weken gaat dat weer verder en zal de trainer steeds het level iets verhogen… gelukkig kan er weer getraind worden en hopelijk komen we met z’n allen uit deze lastige periode en dan is de training bij je club een lekkere ontspanning met het proeven van de sfeer die al weer een paar maanden even weg was.

We wensen natuurlijk alle clubs een goede start die menig speler weer enthousiast maakt voor het spelletje wat al jaren vele sporters graag uitoefenen. Hopelijk houdt iedereen zich goed aan de regels van de regering zodat dit virus snel tot het verleden behoort en dat in september de eerste oefenduels afgewerkt kunnen worden.

Geschreven door