Selectie FC Almere bijna compleet na vertrek diverse spelers.

In deze coronatijd is iedere club weer fanatiek bezig om de selecties op pijl te krijgen. Ook bij zaterdag tweedeklasser FC Almere is dat niet anders. FC Almere moest toe zien hoe diverse spelers voor een ander club kozen. Dit is tegenwoordig niet vreemd want dit gebeurt bij velen clubs. De vertrokken selectiespelers bij Almere naar stadgenoot Waterwijk kunnen echter uitstekend worden opgevangen.

Nieuwe spelers.

Er meldde zich al direct nieuwe spelers aan bij de ploeg van Charles Loots van o.a. Sporting Almere,IJsselmeervogels en Waterwijk, zoals  Jordi Oudejans, Bernio Dap,Mike Lochtenberg, Mitchel Moed, Colin Veerkamp en Maikel Koelink. Deze spelers moeten de vertrokken spelers op kunnen vangen en verder komen er nog jeugdspelers door wat voor trainer Charles Loots een mooi vooruitzicht is. De nieuwe selectie kan misschien nog wel sterker worden. Er is nog een week te gaan want daarna kan men niet meer van club veranderen. Nadat komende week alle overschrijvingen rond zijn komen we met de definitieve selectie betreft FC Almere en hebben we ook reacties van trainer Charles Loots. Op 1 Augustus staat overgens de eerste training gepland voor de selectie uit Almere-Haven.

Later komen dan ook de overige amateurclubs in Almere aan bod.

Foto: Links teammanager Michel Pleune, Henk van den Beld(technische commissie) en trainer/coach Charles Loots.

Geschreven door