Vrouw gewond bij steekincident in Almere Haven

Bij een steekincident in Almere Haven is donderdagavond een vrouw gewond geraakt. Dat gebeurde rond 22:30 uur, in de buurt van kindcentrum De Regenboog aan de Klipgriend. Er zouden een uur later verdachten zijn aangehouden aan de Oevergriend, een eindje verderop.

Een woordvoerder van de politie zegt dat er nog erg veel onduidelijk is. Zo is nog niet bekend wat er zich heeft afgespeeld voorafgaand aan het steekincident. Volgens de politie is het slachtoffer een vrouw, maar getuigen zeggen dat het om een 16-jarig meisje gaat.

Over de dader of daders is nog niets bekend. Vanwege de ernst van de verwondingen is ook een trauma-arts vanuit Amsterdam met een helikopter naar Almere gevlogen. Het slachtoffer is inmiddels naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

Geschreven door