A6 enkele avonden en nachten dicht

Automobilisten die tussen Lelystad en Almere willen rijden moeten de komende avonden en nachten rekening houden met afsluitingen van de snelweg A6. Tot en met vrijdagochtend wordt er geasfalteerd. Dat gebeurt telkens ‘s avonds vanaf 19:30 uur tot ‘s ochtends 05:00 uur.

Dinsdag- en woensdagavond is het gedeelte tussen afslag Lelystad en Almere Oostvaarders afgesloten. Een verkeersregelaar laat alleen werkverkeer toe. Automobilisten worden omgeleid via de Larserweg (N302) en Vogelweg (N706) tot de oprit A27 bij Almere-Hout. De A6 gaat woensdag- en donderdagochtend rond 05:00 weer open.

Donderdagavond en -nacht is de A6 de andere kant op afgesloten. Dan wordt het verkeer bij Almere Oostvaarders tegengehouden. Automobilisten worden omgeleid via de A27 en de Vogelweg. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan, weggebruikers moeten rekening houden met zo’n tien tot dertig minuten extra reistijd.

Geschreven door