Almere’90 wil talenten inzetten om club steviger op de kaart te zetten.

We zijn blij en opgelucht dat de overheid heeft besloten de sportrestricties voor spelers <18 te verruimen. Wij zien dit als een stap vooruit, niet alleen voor de club, maar ook in de strijd het Covid-19 virus onder controle te krijgen. 

De verruiming van de regels en de kans om weer trainen voor de <18 groep kunnen natuurlijk alleen in stand worden gehouden als iedereen zich houdt aan de voorwaarden waaronder er getraind mag worden. We nemen dit uiterst serieus en we hopen dat jullie dat ook doen. Dit betekent dat iedereen die komt trainen zich aan de regels van de club dient te houden. Deze regels zijn in samenspraak met NOC/NSF, KNBSB, de gemeente, de coaches, TC en bestuur opgesteld. Op het terrein zijn ook borden en hekken geplaatst om elkaar de ruimte te geven en om de 1.5 meter samenleving ook op en rond ons terrein in te richten. Heb respect voor elkaars gezondheid en volg deze regels goed op. 

We hopen oprecht dat de groep van spelers van 19 jaar en ouder ook snel weer mogen komen trainen. Zonder jullie aanwezigheid zal het niet hetzelfde zijn. De club heeft jullie nodig en we hopen dat jullie het geduld op kunnen brengen om te wachten tot het zover is terwijl club voorzichtig weer een beetje gaat draaien. We willen graag de TC en coaches bedanken die zo ontzettend hard hebben gewerkt om deze heropening mogelijk te maken. Thank you!

Terwijl wij ons gereed maken om de poorten weer te openen, willen we ook meteen jullie aandacht vragen voor een aantal vacatures binnen de club die al een tijdje openstaan. Aangezien we als club nog niet op volle kracht draaien en alle evenementen voorlopig zijn afgelast, lijkt het ons het perfecte moment om in te stappen en mee te gaan draaien binnen de organisatie. Het is een mooie gelegenheid om je talenten in te zetten om de club stevig op de kaart te zetten en ons naar een vruchtbare toekomst te leiden.

Geschreven door