ARCHITECTUURPRIJS ALMERE (APA) 2020 WORDT VERPLAATST

De tweejaarlijkse uitreiking van de Architectuurprijs Almere 2020 wordt verplaatst naar zondag 29 november. De uitreiking, een initiatief van Kunstlinie Almere Flevoland, zou plaatsvinden op 20 juni. Binnen de huidige richtlijnen van het RIVM is het niet haalbaar om deze bijeenkomst te organiseren. De termijn voor inschrijving is verlengd: architecten en opdrachtgevers kunnen nog t/m 21 september hun beste, meest bijzondere gebouw of projecten inzenden. Met de APA 2020 maakt Kunstlinie Almere Flevoland de ontwikkelingen en kwaliteit van de architectuur in Almere zichtbaar voor een groot publiek.

De ingezonden projecten worden beoordeeld door een vakjury en een kinderjury. Dit jaar wordt er in samenwerking met AlmereDezeWeek tevens aan alle inwoners van Almere een stem toegekend voor de Publieksprijs. Inspirerend Woon of werk je in een bijzonder gebouw? Of heb je een bijzonder gebouw ontworpen? En vind je het een inspirerend project? Is het ook nog eens ná 2018 gerealiseerd in Almere?

Meld dit project dan aan voor de Architectuurprijs Almere 2020. Je inzending wordt beoordeeld op identiteit & icoonwaarde, leefbaarheid & sociale cohesie en stimulerende omgeving of particuliere woonbeleving. D e ontwerper, architect of het architectenbureau van het winnende project ontvangen een trofee en een geldbedrag van € 2500,-. Meer informatie en het aanmeldingsformulier vind je op: www.architectuurprijsalmere.nl. Voor vragen, mail naar architectuur@kaf.nl

Geschreven door