Detlef le Grand nieuwe trainer bij Ajax amateurs.

Voetbaltrainer Detlef le Grand uit Lelystad wordt de nieuwe trainer van de amateurs van Ajax uit Amsterdam. Hij ziet het zelf als beloning voor zes jaar hard werken en investeren in zichzelf. “Het is een droom die ik altijd al had”, zegt Le Grand.

Le Grand stond de afgelopen vijf jaar voor de groep bij het tweede elftal. In zijn eerste seizoen was hij assistent-trainer van het eerste elftal van Ajax Amateurs. Zo heeft hij de club goed leren kennen en uiteindelijk de stap mogen zetten naar het eerste elftal. Le Grand volgt bij Ajax Yuri Rose op die aan de slag gaat bij de jeugdafdeling van de Amsterdamse club.

Ajax speelt in de derde divisie van het zaterdag voetbal. Le Grand was in Flevoland in het verleden trainer bij tweedeklassers VV Zeewolde en Unicum uit Lelystad.

Geschreven door