Tjeerd Hof komend seizoen assistent-trainer bij FC Almere.

Waar FC Almere druk bezig is om een Hoofdtrainer vast te leggen voor komend seizoen is de assistent-trainer wel al bekend. De club uit Haven heeft Tjeerd Hof vast weten te leggen voor komend seizoen. De nieuwe Hoofdtrainer hoopt men binnen enkele weken te kunnen presenteren. Hof was al diverse jaren actief voor de club als jeugd-trainer en heeft nu overeenstemming bereikt met de club als assistent-trainer bij de A-selectie bij de club uit Haven.

Waardevolle kracht

Tjeerd Hof speelde al op zijn vijfde jaar bij de club en later drong hij door tot de A-selectie en was een waardevolle kracht als verdediger. Nu is hij toe aan een nieuwe uitdaging en behaalde al diverse diploma’s en is enthousiast om in het amateurvoetbal als trainer meer te bereiken. FC Almere ziet in Hof een verlengstuk van de club en straks van de Hoofdtrainer en wil men met hem de clubcultuur hiermee behouden. 

Hoofdtrainer is  toekomstplan

Hof zelf over zijn loopbaan en toekomst: “ Ik ben als spelertje begonnen toen ik 5 jaar was bij SV Almere.Ik heb mijn laatste 2 jaar in de jeugd bij omniworld gespeeld, verder altijd trouw aan de club gebleven en ging weer terug naar SV Almere.Toen de club failliet ging ben ik ook gebleven. Later bij FC Almere alle promoties meegemaakt, vanaf de 5de klasse. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met een jeugdteam te trainen. Afgelopen seizoen was dat de 13-1.Vorig jaar heb ik UEFA C afgemaakt. Plan is om UEFA B te gaan halen en over een paar jaar zelfstandig aan de slag te gaan als hoofdtrainer.Mooi om nu aan de slag te gaan bij de A selectie van FC Almere en mooie stappen te gaan maken met de club “.

foto: Tjeerd Hof rechts op de foto viert een feestje met zijn maatjes nadat FC Almere gescoord heeft.

Geschreven door