Geniet van de lente Maak kans op een gratis Energie Prestatie Advies t.w.v. € 600,-!

Ook van het lente zonnetje genieten? Dan moeten de ramen wel schoon zijn om de zon van binnen af ook te kunnen zien. Over ramen gesproken, hoe is het gesteld met uw raamwerk? Heeft u al HR+ + glas? Niet alleen bespaart u zo energie, uw isolatiewaarde wordt ook beter. Veel woningen lekken onnodig energie, zoals via de ramen. De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis biedt hierbij mogelijkheden.

En ook uw gemeentelijke duurzaamheidslening kan hierbij behulpzaam zijn. Neem contact op met het Energieloket Flevoland voor gratis onafhankelijk advies. Winactie: maak kans op gratis Energie Prestatie Advies t.w.v. € 600,-! Deze lente hebben we een leuke winactie: maak kans op een gratis Energieprestatie Advies (EPA- advies). Een EPA-advies is gemiddeld € 600,- en wordt verricht door een speciale EPA-adviseur. De adviseur komt bij u thuis om dit EPA-advies in uw woning uit te voeren. Daarbij volgt de EPA-adviseur de richtlijnen die volgens de branchevereniging zijn gesteld voor Corona-veilig werken.

Wie gunt u een gratis EPA-advies? Doe mee, of gun het iemand anders Iedere Flevolandse woningeigenaar maakt tot 1 juli kans op het winnen van een EPA-advies. Dit kan door het beantwoorden van de slogan “Mijn woning verdient een energiescan omdat …. “. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van de winnende slogans. Meedoen kan via www.energieloketflevoland.nl/energiescan . Maak anderen graag attent op deze win-actie. Tip een vriend, familielid, uw buren of een speciaal iemand die u een gratis EPA-advies gunt.

Geschreven door