Schrijf je in voor de nieuwe isolatieactie

Heb je plannen om je huis (beter) te isoleren? Met onze nieuwe isolatieactie helpen we je graag. Bij de actie krijg je vrijblijvend advies over welke isolatie voor jouw huis geschikt is.

Al honderden Almeerders gingen je voor en deden mee met de actie. De isolatieactie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket.

Waarom isoleren?

Door je huis (beter) te isoleren bespaar je energie, en dat betekent een lagere energierekening. Bovendien is een geïsoleerd huis een stuk comfortabeler, want je huis blijft warmer in de winter en koeler in de zomer. Het is een goed moment om de isolatie van je huis aan te pakken, want de subsidiebijdragen zijn sinds januari 20222 verhoogd. Je krijgt nu 30% van de kosten vergoed.

Hoe werkt de isolatieactie?

Als je je inschrijft voor de isolatieactie krijg je een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname geeft de installateur advies over onder andere welke isolatie voor jouw huis geschikt is. Kort daarna krijg je een persoonlijke offerte. Hierna kun je besluiten of je je woning wilt laten isoleren. Je kunt je inschrijven tot 31 maart 2022.

Online informatiebijeenkomst 15 februari

Op dinsdag 15 februari van 16.00 tot 17.00 uur organiseren we een online informatiebijeenkomst. Je kunt de online bijeenkomst ook achteraf terugkijken. Tijdens deze bijeenkomst geven we uitleg over de isolatieactie en kunnen bewoners vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur. Meld je aan voor de informatiebijeenkomst via de website van het Regionaal Energieloket.

Over het Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én door collectieve projecten te organiseren. Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Almere.

Geschreven door