Mag ik me even voorstellen | Annerie Brenninkmeijer

Sinds begin juni ben ik werkzaam als directeur van de nieuwe bibliotheek. Ik vind het een eer om te werken voor een stad met groeiambities, pioniersgeest en een zeer warm hart voor de bibliotheek. Dat past heel goed bij mijn marketing en innovatiemanagement achtergrond en mijn passie voor eigentijdse bibliotheken.


De komende jaren wil ik graag voortbouwen op wat in de afgelopen jaren is neergezet. Dit wil ik bereiken door verder te vernieuwen en te verbinden, intern en extern. In mijn visie wordt de bibliotheek steeds meer een platform voor ontmoeting en ontwikkeling in de stad.
Iedereen is welkom voor een goed verhaal, een inspirerende activiteit of film, een heerlijke kop koffie en/of voor het uitwisselen van ideeën over verdere samenwerking.

Geschreven door