Prikpost Flevoziekenhuis in Medi-Mere Buiten weer open

Vanaf dinsdag 2 juni is de prikpost van het Flevoziekenhuis  in Medi-Mere Buiten weer geopend. U kunt hier bloed laten prikken op maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 10.00 uur. De ingang is aan de zijkant van het gebouw (Haasweg 9), de route staat ter plekke aangegeven.

Moet u bloed laten prikken, maar heeft u (mogelijk corona-gerelateerde) klachten als hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, keelpijn of koorts? Ga dan naar het Flevoziekenhuis. In de speciale COVID-poli in het ziekenhuis ontvangen wij alle patiënten die klachten hebben passend bij het coronavirus. Ook patiënten die bloed moeten laten prikken.

We bekijken op dit moment of ook andere externe prikposten op korte termijn weer geopend kunnen worden. Alle actuele informatie over bloedprikken vindt u hier.

Geschreven door