Selectie FC Almere volop in beweging.

Bij FC Almere onder leiding van trainer Charles Loots en assistent Michel Pleune wordt er hard gewerkt om de gehavende selectie ( diverse spelers vertrokken naar Waterwijk ) weer op peil te brengen. De vele nieuwe aanwinsten moeten de selectie straks weer compleet maken. Al drie weken is men fanatiek bezig om de conditie op peil te brengen en te houden. Met als nieuwkomers o.a. Mitchel Moet,Collin Veerkamp,Jordi Oudejans, Bernio Dap en Mike Lochtenberg ziet de selectie van coach Charles Loots er veelbelovend uit.

Oefenwedstrijden.

Na een korte zomerstop begint men op 1 Augustus officieel aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Op 8 Augustus staat de eerste oefenwedstrijd gepland tegen SV Dronten waarna een week later wordt geoefend tegen en bij HBOK. Later zijn er nog oefenduels tegen SV Marken,Unicum en TOB. Verder volgen dan later ook de bekerduels. Op 19 september staat de start van de competitie gepland. FC Almere komt weer uit in de tweede klasse B in district West 1.

Geschreven door