Theatergezelschap Vis à Vis gaat weer optreden

Theatergezelschap Vis à Vis gaat vanaf 12 augustus weer optreden met de voorstelling ROBOT. De openluchtvoorstelling. Vanaf 12 augustus is de openluchtvoorstelling op het terrein aan het Almeerderstrand te zien. Ook de kaartverkoop is weer gestart.

De kaartverkoop van het evenement was stil gelegd in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Na flink puzzelen ziet Vis à Vis een mogelijkheid om de voorstelling weer op te voeren. Verschillende partners, fondsen en sponsoren dragen daaraan bij. Ook de gemeente Almere heeft mee gedacht, met name op het gebied van veiligheid.

“In plaats van de gebruikelijke 750 bezoekers kunnen er nu 135 personen terecht voor de voorstelling”, zegt een woordvoerder. “Dat er meer dan honderd bezoekers komen, mag omdat we in de categorie buitenactiviteiten vallen.”

De voorstelling is dezelfde als die van vorig jaar, maar dan met wat aanpassingen. De rolstoeldans die erin zit, wordt op anderhalve meter afstand uitgevoerd. Daarvoor heeft het theatergezelschap een speciale oplossing bedacht.

De kaartverkoop van het evenement was stil gelegd in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Na flink puzzelen ziet Vis à Vis een mogelijkheid om de voorstelling weer op te voeren. Verschillende partners, fondsen en sponsoren dragen daaraan bij. Ook de gemeente Almere heeft mee gedacht, met name op het gebied van veiligheid.

Geschreven door