Tijdelijke extra subsidie op isolatie |Heeft u al isolatieglas?

Corona brengt veel onzekerheden met zich mee, ook financiële. Om u hierin tegemoet te komen heeft de overheid besloten om de subsidie op isolatie tijdelijk te verhogen.  Als u twee (of meer) isolerende maatregelen neemt na 1 juni en voor 31 december 2020 kunt u tot ongeveer 30% van de investeringskosten terug krijgen middels de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Wilt u weten wat dit voor u betekent? Neem dan contact op met Energieloket Flevoland, of kom langs bij een van onze lokale inloop-spreekuren.

Goedkoper wonen door een lagere energierekening? Dat kan door betere isolatie zoals HR++ glas. U verbruikt zo minder energie en minder CO2-uitstoot. Kontakt het Energieloket voor een energie-advies van een onafhankelijke adviseur. Zowel kopers als huurders zijn welkom.

Kijk voor de bezoektijden van onze lokale inloop-spreekuren de gemeentelijke pagina op www.energieloketflevoland.nl We zijn open in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten en op Urk.

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden deze graag.

Kunt u niet langs komen bij een lokaal spreekuur, of is deze niet open? Wij staan u graag te woord:

telefonisch 0320-25 35 05 of via onze chatservice. Mailen kan ook via info@energieloketflevoland.nl

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. 
Energieloket Flevoland helpt!      

Geschreven door