Gratis cadeaubonnen t.w.v. 90 euro om energie te besparen

De gemeente geeft cadeaubonnen weg aan huurders in Almere om te besteden aan kleine energiebesparende producten voor in huis. Er zijn 9000 cadeaubonnen ter waarde van 90 euro beschikbaar (op = op). 

Energie besparen, een lagere energierekening én comfortabeler wonen? Dat kan door kleine maatregelen te nemen in huis, zoals het plaatsen van radiatorfolie en tochtstrips of door over te stappen op ledverlichting. Om Almeerders met een huurwoning te helpen, deelt de gemeente Almere cadeaubonnen ter waarde van 90 euro uit. Er zijn maximaal 9000 cadeaubonnen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanvragen. Per adres kan er maximaal 1 cadeaubon worden aangevraagd. Je kunt de cadeaubon verzilveren bij één van de deelnemende webshops of bij een deelnemende bouwmarkt in Almere.

Hoe werkt het?

Ga naar regionaalenergieloket.nl/almere/cadeaubon om de cadeaubon aan te vragen.

  • klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’. Vul je gegevens in en kies of je de cadeaubon wilt besteden bij een webshop of bij een bouwmarkt in Almere. Je kunt je keuze achteraf niet meer veranderen.
  • Om de cadeaubon te besteden bij een webshop: klik op de knop ‘cadeaubon inwisselen’ en scroll naar beneden om een webshop te kiezen. Gebruik in de webshop de persoonlijke code die je per mail hebt ontvangen.
  • Om de cadeaubon te besteden bij een bouwmarkt in Almere: klik op de knop ‘cadeaubon inwisselen’ om te zien bij welke bouwmarkten je de cadeaubon kunt besteden. Neem de cadeaubon mee die je na je aanvraag per post hebt gekregen.

Over Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning en door collectieve projecten te organiseren. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Almere.

Geschreven door