Almeerse sportclubs druk bezig met komend seizoen.

Nu het coronavirus wat is afgezwakt maken vele clubs in Almere de schade op die men in deze lastige periode hebben moeten incasseren. De kantines hebben veel minder omgezet en het clubleven heeft een behoorlijke veer moeten laten. Opvallend was ook de vele overschrijvingen naar andere clubs. Uiteraard is dat ieder jaar wel het geval maar binnen Almere werd er behoorlijk stuivertje gewisseld.

Club gevoel.

Nu de trainingen weer konden worden hervat kwam langzaam het club gevoel weer op gang. De anderhalve meter afstand blijft natuurlijk een lastig opstakel maar het is wel erg belangrijk deze maatregel te blijven opvolgen. Komende tijd gaan de zomervakanties in en kan begin Augustus de definitieve start worden gemaakt voor het nieuwe seizoen. Hopelijk is de situatie betreft het coronavirus nog meer verbeterd en kan met veel energie de seizoensstart worden gemaakt.

Op de foto van Martin Bakker is te zien dat de FC Almere-spelers Rogier Arduin en Mike de Blieck juichen na het scoren van een doelpunt. Komend seizoen zal dat ook weer een van hun voornemens zijn!

Geschreven door