Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal verkeersongeval A10

Op dinsdag 28 juli vond tussen 07:30 en 07:45 uur een ongeval plaats op de Rijksweg A10, ter hoogte van hectometerpaal 20.7 links, net voor de busafrit naar het VU. Het Team Ernstige Verkeers Ongevallen (TOEV) heeft het ongeval in onderzoek en is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

locatie ongeval A10

Bij het ongeval zijn zeven voertuigen betrokken. Er zijn vier gewonden, waarvan er drie zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Alle gewonden zijn buiten levensgevaar. Het Team  Ernstige Verkeers Ongevallen is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Getuigenoproep

Om de toedracht duidelijk te krijgen, is het onderzoeksteam op zoek naar getuigen en/of eventuele camerabeelden van het ongeval, bijvoorbeeld van dashcams in voertuigen. Ook als u andere informatie heeft, en u heeft nog niet met de politie gesproken, dan hoort het team graag van u. Dat kan via 0900-8844 of door het online tipformulier in te vullen. Via dit formulier kunt u ook beelden ter beschikking stellen aan de politie. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Geschreven door