Walibi Holland schenkt 250 tickets namens abonnees aan zorgpersoneel uit de regio

Namens haar abonnees schenkt Walibi Holland 250 tickets aan de St. Jansdal ziekenhuizen in de regio Flevoland en Gelderland. De abonnees kozen voor deze optie om het zorgpersoneel uit de regio een te gekke dag Walibi te bezorgen.

Compensatie
Gasten van Walibi Holland die een abonnement hebben aangeschaft voor 15 mei 2020 kwamen in aanmerking voor een compensatie. De reden hiervoor was dat Walibi twee maanden later open ging dan gepland in verband met het coronavirus. De abonneehouders hadden de keuze tussen een geldbedrag retour, het abonnement verlengen of tickets te schenken aan het zorgpersoneel van zorginstelling St. Jansdal. Dit heeft geresulteerd in totaal 250 tickets die het attractiepark mag doneren aan de zorginstelling.

Zorgeloos HARDGAAN
Door de welwillendheid van de abonnementhouders kan Walibi Holland het personeel van St. Jansdal een zorgeloos dagje uit aanbieden na een lange en heftige periode van hard werken. Zo kunnen de zorgmedewerkers van de vestigingen in Harderwijk, Lelystad en Dronten een te gekke dag Walibi beleven.

Geschreven door