ASC Waterwijk werkt aan veelbelovend seizoen!

Nu alle trainingen in volle gang zijn draait de club weer op volle toeren. Werd eerst een nieuwe trainersstaf aangesteld en zag de club diverse nieuwe spelers zich aanmelden. De zaterdagselectie is hiermee flink versterkt en het team 023 ziet er ook veelbelovend uit. Met Ben Vis als Hoofdtrainer is de basis stevig gelegd. Zo’n 8 jeugdteams spelen in diverse divisies en 4 jeugdteams spelen in de Hoofdklasse. Kortom talent genoeg zou je zeggen, en daar kan de club voor de toekomst zeker mee verder.

Nieuwe Outfits

Verder zijn er nieuwe outfits gekomen en het trainingsmateriaal heeft ook een flinke bust gehad. Kortom de organisatie is blij met het enthousiasme waar men mee bezig is. Sebastiaan Steur van Technische Zaken is trots hoe men zich bij de club inzet, “Mooi om te zien hoeveel vrijwilligers de club steunen en mede door hen de club in de toekomst op een hoger niveau zal gaan brengen”.

Veel opgebouwd

Verder staat de Sponsorcommissie ook als een huis, Manager Raymond van Ewijk heeft al heel veel opgebouwd en het einde lijkt nog niet in zicht te zijn. Ook de Medische staf o.l.v. Ron Grosze Nipper draait uitstekend, fysiotherapeut Jonne Buis assisteert Grosze Nipper en deze combinatie is uitstekend. Het ziet er dus veelbelovend uit bij ASC Waterwijk, een club met veel uitstraling in regio en zeker in Almere. Als men straks in competitieverband ook de juiste richting heeft gevonden straalt de club als nooit tevoren. Het bestuur van de club is trots op haar leden en dat zal hopelijk in de toekomst alleen maar meer worden.

Geschreven door