Meevaller voor Badminton Vereniging Almere.

Een grote verrassing voor Badminton Vereniging Almere. Deze week werd de club verrast met de eenmalige extra bijdrage van 2.000 euro van de Vriendenloterij. Badminton Vereniging Almere gaat het geld gebruiken om de begroting weer rond te krijgen.

Arjan Rodenburg, bestuurslid bij Badminton Vereniging Almere: “We zijn superblij. Door de Coronacrisis zijn we verschillende sponsoren kwijtgeraakt. Met deze extra bijdrage kunnen we de begroting toch rondkrijgen en hoeven onze leden geen hogere contributie te gaan betalen.”

Nationale Belmaanden

Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Het doel van de actie is om geld in te zamelen om een specifiek doel of clubproject te realiseren. Minimaal 40% van ieder verkocht lot komt ten goede aan het clubproject.

De belactie van Badminton Vereniging Almere leverde de club maar liefst 62 loten op. Daarmee scoorde de club de tweede plaats. Als de 62 loten een jaar lang actief blijven, dan kan Badminton Vereniging Almere nog eens ruim 4.800 euro besteden aan de club.

In totaal werd er 8.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals Badminton Vereniging Almere een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging.

Foto: Tjarko Hazewinkel

Geschreven door