Update – Getuigenoproep steekincident Breskensweg | Slachtoffer overleden

Bij een steekincident op de Breskensweg is in de nacht van 14 op 15 augustus een man om het leven gekomen. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Politielogo op gevel

In een pand op de Breskensweg  was een besloten feest. Op het parkeerterrein ontstond een vechtpartij. Tussen 2 uur en 2.15 uur is een man gestoken. Omstanders hebben de man nog geprobeerd te reanimeren, maar hij is niet lang na het incident overleden.

Volgens de politie is het incident door meerdere mensen gefilmd. De politie vraagt de filmers hun materiaal in te leveren voor onderzoek. Ook wordt getuigen gevraagd zich te melden.

Help mee met politieonderzoek

De politie doet onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Er waren veel omstanders en meerdere mensen hebben gefilmd. De politie ontvangt graag deze beelden. Ook als u andere informatie heeft over wat er die nacht is gebeurd, komen wij graag met u in contact. Vul onderstaand meldformulier in of bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem. Alvast bedankt

Geschreven door