Verdachte (21) aangehouden voor steekincident in centrum Almere Stad

Op woensdagmiddag 5 augustus, vond op de Klokkeluiderstraat een steekincident plaats. De verdachte is aan het begin van de avond aangehouden.

Rond 13.50 uur kreeg de politie de melding van een steekincident op straat. Ter plaatse werd een 28-jarige inwoner van Amsterdam aangetroffen die gewond bleek te zijn. Hij was aanspreekbaar en werd vervoerd naar een ziekenhuis. De politie stelde direct een onderzoek in en hoorde meerdere mogelijke getuigen. Ook werd beeldmateriaal van aanwezige camera’s veiliggesteld en onderzocht.

Arrestatie

Op basis van dit onderzoek werd de identiteit van de mogelijke verdachte bekend. De man, een 21-jarige inwoner van Almere, werd later op de dag aangehouden en ingesloten. De politie zet het onderzoek naar de toedracht en het motief voort en sluit meerdere arrestaties niet uit.

Heeft u informatie ?

De politie wil nog graag in contact komen met eventuele getuige(n). Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl  Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

Geschreven door