Woonlocatie Triade Vitree Bachweg in quarantaine

Een woonlocatie voor volwassenen van zorginstelling Triade Vitree aan de Johann Sebastiaan Bachweg in Almere is sinds afgelopen maandag in quarantaine gegaan. De periode duurt tot en met maandag 24 augustus. De reden is dat één medewerker besmet is geraakt met het coronavirus.

Een woordvoerder van Triade Vitree laat weten dat er ‘met strenge protocollen’ gewerkt wordt. “Als iemand in een locatie van ons positief test op corona, dan gaat die plek voor twee weken op slot.” Dat betekent dat bezoek van buitenaf niet welkom is.

Personeel mag uiteraard wel naar binnen, maar zal moeten gaan werken met beschermde kleding en mondkapjes. Daarnaast controleert de desbetreffende wooninstelling bewoners en medewerkers dan extra op corona.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door