Almeerse amateurclubs staan te trappelen….(2)

Komend weekend begint de competitie voor de amateurclubs en nadat er aardig wat oefen en bekerduels zijn afgewerkt zal men het nu moeten laten zien, de eerste klap is immers een daalder waard? Eerder deze week kwamen de tweedeklassers aan bod nu is het tijd voor de derde en vierde klassers.

In de zaterdag derde klasse krijgt SC Buitenboys te maken met het sterke Blauw Wit/Beursbengels. Buitenboys-trainer Mark Steur zal zijn ploeg uiteraard voorbereiden op de tegenstander die nog steeds een grote naam heeft in de hoofdstad. Na de mooie resultaten in de beker moet het mogelijk zijn om goed voor de dag te komen. Op sportpark Sloten trapt men om 15.00 uur af.

Sporting Almere de ploeg van Sandor Augustijn gaat op bezoek bij JOGA/Fortius en zal op behoorlijke tegenstand kunnen rekenen. Sporting dat dit jaar behoorlijk verjongd is zal het dan ook niet makkelijk krijgen maar gaat natuurlijk van haar eigen kracht uit. Trainer Augustijn zal zijn mannen a.s. zaterdag ongetwijfeld op scherp hebben staan. Hier begint men om 14.45 uur.

Ook een uitwedstrijd voor Forza Almere. De ploeg van trainer Ger ter Koele zal in de vierde klasse wel mee kunnen draaien maar lijkt nog niet helemaal ingespeeld. Ook hier een nieuw team dat nog even tijd nodig heeft om tot goede prestaties te komen. Hopelijk kan komende zaterdag een begin worden gemaakt voor een mooi vervolg van de competitie als men bij Zeeburgia op bezoek gaat. Ook een gerenommeerde ploeg uit het Amsterdamsche. Aftrap is hier om 14.15 uur.

Zondag vierdeklasser ASC Waterwijk heeft een thuiswedstrijd, in Almere komt Ardahanspor op bezoek en is ook hier een eerste overwinning van groot belang. We verwachten dat de ploeg van Geruille Koenders en Jake Andreas alles zal geven om goed uit de startblokken te komen. De aftrap is zondag om 14.00 uur

Uiteraard volgen later ook  verslagen van deze wedstrijden.

Geschreven door