Burgemeester Weerwind heeft een video boodschap voor de studenten in Almere

Jouw nieuwe studiejaar in Almere is van start gegaan. Via deze weg wens ik je een waardevol jaar toe met goede studieresultaten. Of je nu voor het eerst naar onze stad komt om te studeren, dat al een tijdje doet of dat je al langer in Almere woont; ik hoop dat je je thuis voelt!

Normaal gesproken is de start van het studiejaar een bruisende periode met veel feestelijke activiteiten. Het is een periode, waarin je nieuwe mensen leert kennen of studiegenoten en vrienden terugziet na de zomervakantie. Dit jaar is dat allemaal anders dan anders vanwege het coronavirus. Dat betekent voor jou als student, dat bepaalde activiteiten soms niet door kunnen gaan. Ook zal je misschien beperkt worden in je sociale contacten.

Ik kan me goed voorstellen dat dit vervelend is. Ondanks de bijzondere omstandigheden wens ik je een onvergetelijk jaar toe, waarin je plezier hebt, nieuwe vrienden maakt, veel leert en waarin je jouw studiegenoten en de stad Almere beter leert kennen.

Geschreven door