Forza Almere onderuit tegen Atletico Club Amsterdam.

Forza Almere zaterdag is voor de beker uitgeschakeld. De ploeg van Ger ter Koele verloor met 0-2 van Atletico Amsterdam en kan zich op de competitie gaan richten.

Met een minimale bezetting op de bank begon Forza al niet goed aan de wedstrijd. Er waren diverse blessures en dat deed de ploeg geen goed. In het veld was het al niet anders veel balverlies en minimale strijdlust kenmerkte deze middag Forza. Kansen waren er wel maar voor open doel werden deze simpel gemist.

Op de paal

Wel was er nog een schot van Sylvan Speelman op de paal en had Teun de Kruif ook zijn dag niet want bij een grote kans had hij de bal breed moeten leggen op Jordy Dool en had deze  de stand nog een ander aanzien kunnen geven. Verder aardig wat gele kaarten wat de wedstrijd er ook niet aantrekkelijk op maakte. Atletico scoorde uiteindelijk tweekeer en was dan ook de verdiende winnaar. Komende zaterdag dus de competitie en speelt Forza Almere uit bij Zeeburgia.

Geschreven door