Sylvan Speelman (Forza Almere) wil graag hogerop.

Het zaterdagteam van Forza Almere speelt weer eens in competitieverband, nadat men diverse jaren geen 1e zaterdagelftal had. Momenteel beschikt men over een jonge en enthousiaste selectie. Trainer Ger ter Koele ziet het als een uitdaging om met deze groep hoge ogen te gaan gooien en mogelijk later ook nog eens derdeklasser te worden.

Vaste kracht

Een van die enthousiaste spelers is Sylvan Speelman. De 20 jarige Speelman speelt al vanaf zijn zevende jaar bij Forza en is nu een vaste kracht in de selectie van Ter Koele. Speelman heeft een goede techniek en speelt meestal als linker aanvaller,verder kan zijn trainer hem op meerdere plekken inzetten wat voor de coach natuurlijk voordelen heeft. “We willen graag hogerop met dit team en daar werken we hard aan, we hebben een leuke groep en hebben plezier in het voetbal. In de competitie draaien we redelijk mee en boekte we een grote overwinning(2-7) op BVV’31 maar tegen Weesp kregen we met 4-6 op de broek,  nog kansen genoeg om mee te doen voor de prijzen”: aldus Sylvan Speelman die ook bij de jongste jeugd van zijn club zijn steentje bijdraagt.

Droom in vervulling

In de zaterdag vierde klasse staat Forza Almere op plek vijf met zes punten uit vier duels. Voorzitter Ernesto Romano is trots op zijn club en ziet deze selectie als een groot pluspunt voor zijn club,”Want wie de jeugd heeft, heeft toch ook de toekomst?”, aldus de clubleider die een van zijn dromen in vervulling ziet gaan.

Geschreven door