Fraaie zege City FC op TOP Oss.

Almere City FC heeft haar tweede zege op rij geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. Na de bizarre uitzege bij Excelsior van vorige week zondag was de ploeg van Ole Tobiasen dinsdagavond thuis met 3-0 veel te sterk voor TOP Oss.

Bij rust leidde Almere City al met 2-0. De thuisploeg kwam vroeg op voorsprong door een benutte strafschop van Thomas Verheydt, nadat Oussama Bouyaghlafen in de zestien naar de grond was gewerkt. Halverwege de eerste helft verdubbelde Anass Ahannach de marge, nadat hij een voorzet van Ilias Alhaft prachtig tegen de touwen volleerde: 2-0.

profiteren

In de tweede helft besliste ‘man of the match’ Oussama Bouyaghlafen in de 64e minuut de wedstrijd definitief, nadat de Almeerders profiteerden van slordig balverlies van TOP Oss. In het verdere verloop van de 2e helft kregen de Almeerders nog vele kansen om de score verder op te voeren, maar het bleef uiteindelijk 3-0 in het Yanmar stadion.

Door de nieuwe overwinning stijgt Almere City met stip naar de tweede plek van de Keuken Kampioen Divisie met 7 punten uit 3 wedstrijden. Komende zondag gaat de ploeg op bezoek bij NEC in Nijmegen.

Geschreven door