Het Almeerse Voetbal…(1).

Komend weekend staat de tweede competitieronde voor de amateurs op het programma. Voor  tweedeklasser FC Almere is  het weer een belangrijke wedstrijd. Kreeg FC Almere vorige week een flinke domper te verwerken (3-7) verlies tegen Purmersteijn , zaterdag zal het anders moeten als men bij EDO in Haarlem op bezoek gaat. Deze ploeg wist vorige week ook niet tot winst te komen. FC Almere  krijgt vaak kansen genoeg om afstand te nemen van de tegenstander maar mist te veel mogelijkheden. Dat kan zaterdag zomaar anders zijn. Trainer/coach Charles Loots zal zijn ploeg ongetwijfeld goed voorbereid hebben.

ASC Waterwijk speelde vorige week gelijk tegen FC Zaandam en kan tegen Marken behoorlijk tegenstand verwachten. Marken verloor vorige week van FC Aalsmeer onverdiend en zal zich graag willen herstellen. Voor Waterwijk een mooie krachtmeting om te zien of de ploeg van Ben Vis in staat is om te stunten.

SC Buitenboys dat vorige week flink scoorde tegen Blauw Wit/Beursbengels (2-13) krijgt sv Kadoelen op bezoek, een tegenstander met veel technisch vermogen. Met de kwaliteiten van  Buitenboys kan dit een aardig duel worden. De ploeg van Mark Steur scoort momenteel makkelijk en verdedigend staat men ook het mannetje wel. Belangrijk is dat de Almeerders geconcentreerd aan dit duel beginnen.

Later aandacht voor de overige teams!

Geschreven door